If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скоро на едно приятелче пристигна подобен комплект от Ибей. Няма такъв ментак, не е истина! Беше от порядъка на 400-450 лв., но частите вътре изглеждаха като от час по трудово обучение. В Ибея е пълно с боклуци, не се доверявайте, че пише .de или co.uk.
За тия 200 евро не можеш да платиш на немеца обедната почивка
Аз си взех биалетки от Англия - страхотни бяха!
Изкараха колкото да отида до морето и обратно
Явно в БГ има по-малко ментета и за следващата смяна ще си взема от тук. Тия биалетки са по-сменяеми от консумативите
Има хубави части в Е-вау, но има и страхотни боклуци
Колко от нас са закупували части от сайтчето? Винаги има вероятност за менте, дори от бг. тук в бг ни товарят страхотно за части, които не струват и половината, срамота. Ако се развуе че са добри, малко по-малко бг магазините ще фалират,затова се спекулира едно: ментета са! Лично мнение. Имам молба ако се решиш само дай после коментар по темата?!
Лично аз съм закупувал мн неща от интернет, и все ми казват мн е ефтинко, менте е, ама се оказва че не е и съм доволен от това което съм купувал.
За сведение - горен носач на Вега изкара около 10 000 км и беше за боклука и втулки и шарнира бяха износени. В изпитание е долен носач на същата фирма - след около 5000 км все още е здрав.
Comment